Werken bij Appuccino

We bouwen de mooiste en beste applicaties voor het web en mobiele devices. Daar hebben wij natuurlijk de allerbeste designers en ontwikkelaars voor nodig, hoor jij daarbij? Graag stellen we ons eerst even voor.

Bij Appuccino bouwen we de mooiste applicaties voor onze klanten, maar werken ook dagelijks aan onze eigen app-ideeën. Met zoveel creatieve mensen bij elkaar ontstaan de mooiste dromen en ideeën. En juist díe willen we waar maken. We gedragen ons bij iedere opdracht, droom of idee als een start-up. De energie en het gevoel dat daar bij komt kijken willen we voor altijd vasthouden. Doe je met ons mee?

WE WILLEN APPLICATIES MAKEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

We willen applicaties bouwen die ook echt worden gebruikt. Applicaties waar mensen blij van worden. Applicaties waar wij trots op zijn. Trots omdat de code slim in elkaar steekt, trots omdat de applicatie er gelikt uit ziet en super gebruiksvriendelijk is en trots omdat de applicatie een bijzonder publiek doel dient of omdat er een klein groep mensen heel erg mee geholpen is.

WE WILLEN HARD WERKEN OP EEN MANIER DIE BIJ ONS PAST

Je bepaalt zelf wanneer, waar en hoe je werkt. Misschien sport je op hoog niveau of heb je een tijdrovende hobby. Misschien heb je kleine kinderen en werk je wat vaker 's avonds of in de nacht, of hou je van lange vakanties. We geloven bij Appuccino dat werk minder plaats- en tijdgebonden hoeft te zijn. We gaan ervan uit dat je zelf wel weet wat goed is voor onze klanten, voor jezelf en voor je collega's. Je hebt geen baas nodig om je dat te vertellen.

WE WILLEN VEEL PLEZIER

We zijn bij Appuccino een klein team en we hebben veel plezier met elkaar. Samen mooie applicaties ontwerpen en bouwen, maar ook samen plezier maken. Binnen of buiten. Niets moet, alles kan.

Wat hebben wij voor jou?

 • Geld om je huur, je hypotheek, je boodschappen (offline en online) te kopen. Of om te sparen natuurlijk.

 • Een fantastisch team met leuke, slimme en creatieve mensen. Met jou erbij worden we allemaal nog een beetje leuker.
 • Werken waar en wanneer je wil. We hebben een prachtig kantoor in het centrum van Utrecht, maar soms is het handiger om even thuis of ergens anders te werken.
 • Gratis toegang tot alle Appuccino-feestjes.

Wat willen wij van jou

 • Je kunt omgaan met alle vrijheid die je krijgt
 • Je houdt alle trends in de gaten. Bij Appuccino lopen we graag voorop
 • Je hebt minimaal één app van jezelf (in de store staan) waar je trots op bent
 • Je weet hoe je met een API kunt communiceren
 • Je hebt ervaring met In App Aankopen en Push Notificaties
 • Je begrijpt de noodzaak van gelikte animaties en hebt ervaring met profiling tools
 • Je schrijft nette code, ook als je weet dat niemand er ooit naar zal kijken
 • Naast Nederlands en Engels spreekt je ook Java, Objective-C en/of Swift
 • Je hebt kennis van iOS SDK, Android SDK of je beheerst een van de multiplatform-oplossingen zoals Cordova, PhoneGap, AppDeck of Sencha Touch
 • Je weet zelf heel goed welke tools en hulpmiddelen je waar en wanneer nodig hebt. Dat gaan wij je echt niet vertellen, maar pas op... er is altijd wel een collega die openstaat voor een goede discussie over de voor- en nadelen van MJSON, XML, YAML, SQL, Realm, Vanilla JS, Gulp, Butterknife, Son, EventBus, RxAndroid / RxJava, Icepick, of... vul maar aan...

Solliciteren?

Denk je dat je bij ons past? Solliciteer dan vandaag nog. Je hoeft geen uitgebreid cv op te sturen. We gaan ervan uit dat je voldoende kennis en vaardigheden hebt of dat je specifieke kennis snel eigen kunt maken. We zijn voor nu vooral benieuwd naar jou als toekomstige collega. Heb je interesse? Klik dan hier of rechts op die grote knop onder onze wishlist. We hebben twee vragen voor je. Daarna maken we een afspraak om elkaar echt te leren kennen onder het genot van een cappuccino... of een kop koffie natuurlijk. Wat jij wil.

 

We zoeken per direct

UX designer

iOS ontwikkelaar

Android ontwikkelaar

Front-end ontwikkelaar

Back-end ontwikkelaar

Graphic designers & animators